MENU

AKTUALITY


6. 11. 2015

V Oysteru jsme ukázali ústřici, kterou vyšlechtil sám měsíc

Významný francouzský producent ústřic Jean-Jacques Cadoret představil v pražském Oyster Baru jeden ze svých nově vyšlechtěných pokladů: ústřici La Lune, která se pěstuje podle přílivových a lunárních cyklů.

Na začátku listopadu se v luxusní restauraci, kterou provozuje náš klient Fruits de Mer, podávala sedmichodová degustační večeře připravená michelinským šéfkuchařem Patrickem Jeffroyem. Hlavní součástí byly pochopitelně ústřice La Lune. Konečně jsme se pořádně najedli...
test
26. 4. 2019

Investiční roadshow ČSOB Premium

V rámci spolupráce s ČSOB jsme se nově začali podílet také na projektech služby ČSOB Premium, která klientům otevírá dveře do nové dimenze nadstandardního bankovnictví.
test
22. 3. 2019

Podpořili jsme summit OSN

Pravda, jenom ten studentský. Ale o to nás ta podpora těší víc. Mladí lidé se na rozdíl od dospělých alespoň občas na něčem dokážou dohodnout... To nám dává do budoucna určitou naději.