#FASHION

Náš nový partner: Vogue CS

Náš nový partner: Vogue CS

Autor: Marcela C. Olmer | CEO OLMER ad

For the English version, scroll down.

Pro nadaci Báry Nesvadbové Be Charity, jsme podpořili a zorganizovali další charitativní galavečer spojený s dražbou. Za jediný večer jsme získali 7 239 500 korun! Našim novým partnerem je časopis Vogue, takže jsme akci posunuli dál a v kooperaci s top českými návrháři uspořádali i dražbu exkluzivních šatů.

The Dress by Vogue

Vybraní návrháři vytvořili speciální návrhy šatů jen pro tuto akci. V tiché dražbě předcházející galavečeru jsme tak získali hned 942 000 korun. Na samotnou akci se tak mohly dámy dostavit přímo ve vydraženém kousku. Devět návrhářů tak svou prací a také devět jejich zákaznic přispělo na dobrou věc. 100 % zisku nadace jde totiž potřebným. Do koruny vše jde pro nemocné děti, na operace, které navrací lidi do života i na zaměstnávání lidí s handicapem.

Video z výroby šatů. Ano, to jsem já, také jsem ráda přispěla :-). Na záběru fituji smoking od návrháře Jana Černého.

Video credit: Viktoryia Vaitusionak.

A tady ještě jednou, tentokrát přímo z gala. Právě s návrhářem Janem Černým, který na akci přiletěl z Londýna.

Bára Nesvadbová (uprostřed) je duší celé nadace.
A stejně tak Pavlína Saudková.
Zleva: Barbora Neradová (šaty od Liběny Rochové), Andrea Běhounková (šéfredaktorka Vogue CS) a Iva Palcrová (šaty od Zoltána Tótha).
Úplně vlevo je Michaela Seewald (CEO Vogue CZ). Má na sobě vydražené šaty od Hany Zárubové. Vedle ní je návrhářka Klára Nademlýnská. Další stojí Monika Kavková (šaty Kláry Nademlýnské) a Kateřina Havrlnat (šaty Tomáš Němec). V modrém od Tatiany Kovaříkové je Petra Čapková.
Vlevo Monika Kavková (šaty Kláry Nademlýnské). Vpravo Barbora Bergová.
Pily se vína Johann W.
Poslouchal se Richard Müller a mnohem víc!

Návrhy šatů najdete v naší galerii.

Chcete také uspořádat podobnou akci a pozvat nejvýznamnější mecenáše v ČR? Je to náš denní chleba.

---

For the Bára Nesvadbová Be Charity Foundation, we supported and organized another charity gala evening combined with an auction. In just one evening, we raised 7,239,500 crowns! Our new partner is Vogue magazine, so we pushed the event further and in cooperation with top Czech designers, we also organized an auction of exclusive dresses.

THE DRESS BY VOGUE

Selected designers created special dress designs just for this event. In a silent auction preceding the gala evening, we thus raised an additional 942,000 crowns. Therefore, ladies could arrive at the event directly in the auctioned piece. Nine designers with their work and also nine of their customers contributed to a good cause. 100% of the foundation's profit goes to those in need. Every penny goes towards sick children, for operations that bring people back to life and for employing people with disabilities.

Do you also want to organize a similar event and invite the most prominent patrons in the Czech Republic? This is our daily bread.

Got a project in mind?

~ Let’s talk.